Nabeschouwing Burton Albion - Fleetwood Town (5-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het dinsdag 27 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Fleetwood Town (5-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 5-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Akins, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Powell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Finley.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat T. Hamer de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 85e minuut nadat K. Hemmings namens Burton Albion de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 92e minuut was het J. Rossiter van Fleetwood Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Burton Albion mocht K. Hemmings in de 95e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Fleetwood Town 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Earl Burton Albion
35' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins met assist van T. Taylor Burton Albion 1-0
39' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell Burton Albion 2-0
47' Wissel Fleetwood Town Wissel W. Burns voor C. Camps Fleetwood Town
49' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Biggins Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor H. Biggins Fleetwood Town
62' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt S. Finley met assist van K. Vassell Fleetwood Town 2-1
70' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor D. Rowe Burton Albion
70' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor J. Powell Burton Albion
73' Doelpunt Burton Albion Doelpunt T. Hamer met assist van J. Smith Burton Albion 3-1
74' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
78' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Taylor Burton Albion
85' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van J. Earl Burton Albion 4-1
86' Wissel Burton Albion Wissel C. Gilligan voor T. Taylor Burton Albion
92' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Rossiter Fleetwood Town 4-2
95' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van S. Clare Burton Albion 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Fleetwood Town
Opstellingen Burton Albion - Fleetwood Town
De opstellingen van Burton Albion en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.