Nabeschouwing Burton Albion - Ipswich Town (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het zaterdag 16 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door M. McGuinness, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ipswich Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Burton Albion - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Burton Albion Wissel M. Bostwick voor J. J. OToole Burton Albion
29' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
54' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Norwood Ipswich Town
59' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor J. Norwood Ipswich Town
62' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Brayford Burton Albion
72' Wissel Ipswich Town Wissel O. Hawkins voor T. Bishop Ipswich Town
72' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. McGuinness Ipswich Town 0-1
75' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor O. Gallacher Burton Albion
76' Wissel Burton Albion Wissel S. Clare voor J. Powell Burton Albion
76' Wissel Burton Albion Wissel J. Parker voor C. Vernam Burton Albion
78' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor G. Edwards Ipswich Town
83' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dozzell Ipswich Town
85' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Drinan Ipswich Town
86' Wissel Burton Albion Wissel I. Vassilev voor O. Gallacher Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Ipswich Town
Opstellingen Burton Albion - Ipswich Town
De opstellingen van Burton Albion en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Ipswich Town

Burton Albion en Ipswich Town treffen elkaar in de 24e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Ipswich Town in de League One vond plaats op 15 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burton Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 0
Winst Ipswich Town 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 24e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 9e plaats.