Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (1-5) || League One 2020/2021

Zaterdag 2 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het zaterdag 2 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (1-5)

Het League One duel tussen Burton Albion en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 1-5 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Shodipo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee O. Shodipo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 41 minuten deed K. Hemmings iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Burton Albion werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 56e minuut nadat J. Ruffels namens Oxford United de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 63e minuut en kwam op naam te staan van Oxford United speler J. Ruffels, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Burton Albion - Oxford United 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
9' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van J. Ruffels Oxford United 0-1
18' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van S. Long Oxford United 0-2
31' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van S. Long Oxford United 0-3
41' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings Burton Albion 1-3
46' Wissel Burton Albion Wissel R. Edwards voor S. Quinn Burton Albion
56' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffels met assist van J. Henry Oxford United 1-4
59' Wissel Burton Albion Wissel C. Vernam voor J. Powell Burton Albion
63' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffels met assist van S. Long Oxford United 1-5
65' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor A. Forde Oxford United
65' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
75' Wissel Oxford United Wissel J. Obita voor O. Shodipo Oxford United
75' Wissel Oxford United Wissel C. Brannagan voor M. McGuane Oxford United
82' Wissel Burton Albion Wissel N. Eardley voor M. Bostwick Burton Albion
83' Wissel Burton Albion Wissel S. Lawless voor L. Akins Burton Albion
84' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor J. Henry Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Oxford United
Opstellingen Burton Albion - Oxford United
De opstellingen van Burton Albion en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.