Nabeschouwing Burton Albion - Portsmouth (2-4) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Portsmouth (2-4)

Het League One duel tussen Burton Albion en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-4 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Harness. Burton Albion kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Akins, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van T. Naylor kwam Burton Albion in de 20e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Harness de 2-2 maakte voor Portsmouth. Portsmouth leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 60 minuten op voorsprong na een goal van J. Whatmough: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Portsmouth speler M. Harness, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Burton Albion - Portsmouth 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness Portsmouth 0-1
14' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins Burton Albion 1-1
20' Eigen doelpunt Burton Albion Eigen doelpunt T. Naylor Burton Albion 2-1
25' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor E. Harrison Portsmouth
47' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van J. Whatmough Portsmouth 2-2
60' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Whatmough Portsmouth 2-3
62' Wissel Portsmouth Wissel R. Curtis voor R. Williams Portsmouth
66' Wissel Burton Albion Wissel J. Roles voor S. Quinn Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel I. Vassilev voor C. Vernam Burton Albion
74' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van R. Curtis Portsmouth 2-4
77' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
80' Wissel Burton Albion Wissel S. Lawless voor J. Powell Burton Albion
86' Wissel Portsmouth Wissel J. Marquis voor E. Harrison Portsmouth
90' Wissel Portsmouth Wissel A. Cannon voor M. Harness Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Portsmouth
Opstellingen Burton Albion - Portsmouth
De opstellingen van Burton Albion en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.