Nabeschouwing Burton Albion - Sunderland (0-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het zaterdag 20 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Sunderland (0-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door G. Leadbitter, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Gooch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut kreeg J. Earl van Burton Albion voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Burton Albion de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 76e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee C. Wyke zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Sunderland dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Burton Albion - Sunderland 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Earl Burton Albion
6' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Leadbitter met assist van A. McGeady Sunderland 0-1
18' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
27' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
32' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch Sunderland 0-2
38' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
52' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Clare Burton Albion
56' Tweede gele kaart Burton Albion Tweede gele kaart voor J. Earl Burton Albion
56' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. OBrien Sunderland
62' Wissel Burton Albion Wissel T. Hamer voor S. Clare Burton Albion
63' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor R. Broom Burton Albion
63' Wissel Burton Albion Wissel D. Rowe voor J. Parker Burton Albion
65' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor H. Carter Burton Albion
66' Wissel Sunderland Wissel J. Scowen voor G. Leadbitter Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor A. McGeady Sunderland
67' Wissel Sunderland Wissel J. Jones voor J. Vokins Sunderland
70' Wissel Burton Albion Wissel M. Fondop-Talum voor L. Akins Burton Albion
76' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van J. Jones Sunderland 0-3
78' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor C. Wyke Sunderland
82' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor J. Smith Burton Albion
85' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor M. Power Sunderland
89' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Fondop-Talum Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Sunderland
Opstellingen Burton Albion - Sunderland
De opstellingen van Burton Albion en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.