Nabeschouwing Charlton Athletic - Blackpool (0-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Blackpool (0-3)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 0-3 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. J. Yates maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackpool vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Blackpool vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Virtue-Thick op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut kreeg D. Pratley van Charlton Athletic voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Charlton Athletic de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

J. Yates zette Blackpool even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Brett Huxtable toegekende penalty wist te benutten. In de 85e minuut werd C. Aneke van Charlton Athletic met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Blackpool met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Blackpool dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Blackpool 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Blackpool Penalty J. Yates Blackpool 0-1
29' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Oshilaja Charlton Athletic
37' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Virtue-Thick met assist van E. Simms Blackpool 0-2
42' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel I. Maatsen voor B. Purrington Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Smith voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Watson voor L. Millar Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor C. Washington Charlton Athletic
48' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
51' Penalty Blackpool Penalty J. Yates Blackpool 0-3
55' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Shinnie Charlton Athletic
62' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor S. Kaikai Blackpool
63' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Yates Blackpool
68' Wissel Blackpool Wissel E. Embleton voor J. Yates Blackpool
79' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
82' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor J. Stockley Charlton Athletic
85' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor G. Ward Blackpool
85' Wissel Blackpool Wissel N. Shaw voor E. Simms Blackpool
85' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Blackpool
Opstellingen Charlton Athletic - Blackpool
De opstellingen van Charlton Athletic en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.