Nabeschouwing Charlton Athletic - Burton Albion (1-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Burton Albion (1-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Stockley, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fondop-Talum, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van B. Watson kwam Burton Albion in de 54e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Pollard, waardoor Burton Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Burton Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van A. Shinnie Charlton Athletic 1-0
25' Doelpunt Burton Albion Doelpunt M. Fondop-Talum met assist van J. Smith Burton Albion 1-1
38' Wissel Burton Albion Wissel D. Rowe voor K. Wallace Burton Albion
54' Eigen doelpunt Burton Albion Eigen doelpunt B. Watson Burton Albion 1-2
56' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
68' Wissel Burton Albion Wissel J. Brayford voor O. Gallacher Burton Albion
72' Wissel Charlton Athletic Wissel I. Maatsen voor B. Purrington Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor J. Pearce Charlton Athletic
74' Wissel Burton Albion Wissel M. Mancienne voor M. Fondop-Talum Burton Albion
85' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Smith voor B. Watson Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Burton Albion
Opstellingen Charlton Athletic - Burton Albion
De opstellingen van Charlton Athletic en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Burton Albion

Charlton Athletic en Burton Albion treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Burton Albion in de League One vond plaats op 24 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 2
Winst Burton Albion 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 9e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 24e plaats.