Nabeschouwing Charlton Athletic - Crewe Alexandra (2-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 27 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Crewe Alexandra (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Crewe Alexandra geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Stockley, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Dale, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette A. Gilbey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Crewe Alexandra nadat O. Dale in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Charlton Athletic - Crewe Alexandra 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van A. Gilbey Charlton Athletic 1-0
29' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Dale Crewe Alexandra
46' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor N. Wood Crewe Alexandra
50' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor I. Maatsen Charlton Athletic
55' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor I. Maatsen Charlton Athletic
60' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
61' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
67' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 1-1
67' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor L. Millar Charlton Athletic
75' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Inniss voor J. Stockley Charlton Athletic
75' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Pratley voor B. Watson Charlton Athletic
83' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Gilbey met assist van A. Famewo Charlton Athletic 2-1
86' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor C. Ainley Crewe Alexandra
90' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. Kirk Crewe Alexandra
96' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van C. Porter Crewe Alexandra 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Crewe Alexandra
Opstellingen Charlton Athletic - Crewe Alexandra
De opstellingen van Charlton Athletic en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.