Nabeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers (1-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 september 2020 - 16:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het zaterdag 19 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers (1-3)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Gomes, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Barker zorgde ervoor dat Doncaster Rovers op 0-2 kwam te staan in de 49e minuut. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Doncaster Rovers, waarmee T. John-Jules zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 67 minuten deed C. Washington iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Charlton Athletic werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Charlton Athletic echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Doncaster Rovers.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - Doncaster Rovers
Goals
1
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
115
100
Gevaarlijke aanvallen
51
41
Passes
392
422
Overtredingen
0
2
Buitenspel
3
0
Corners
7
4
Wissels
2
3
LIVE Charlton Athletic - Doncaster Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor R. Tulloch Doncaster Rovers
25' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Gomes Doncaster Rovers 0-1
49' Eigen doelpunt Doncaster Rovers Eigen doelpunt C. Barker Doncaster Rovers 0-2
52' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. James Doncaster Rovers
60' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Williams voor C. Barker Charlton Athletic
63' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. John-Jules met assist van B. Whiteman Doncaster Rovers 0-3
67' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van J. Forster-Caskey Charlton Athletic 1-3
69' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. John voor R. James Doncaster Rovers
82' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor T. Richards Doncaster Rovers
86' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor A. Morgan Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Doncaster Rovers
Opstellingen Charlton Athletic - Doncaster Rovers
De opstellingen van Charlton Athletic en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Lee Bowyer
Wissels Charlton Athletic
# Speler Pos.
30 Ashley Maynard-Brewer K
20 Erhun Aksel Öztümer M
23 Dylan Levitt M
7 Jonathan Williams M
32 George Lapslie M
35 James Vennings M
25 Josh Davison A
Formatie 4-2-3-1
Coach Darren Moore
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
13 Louis Jones K
16 Danny Amos V
24 Cameron John V
10 Jason Eyenga-Lokilo M
26 James Coppinger M
18 Ed Williams M
9 Fejiri Okenabirhie A
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers

Charlton Athletic en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 17 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Doncaster Rovers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 3
Winst Doncaster Rovers 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 11e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Charlton Athletic - Doncaster Rovers Opstelling Charlton Athletic Opstelling Doncaster Rovers Live Charlton Athletic - Doncaster Rovers Live Charlton Athletic - Doncaster Rovers kijken Charlton Athletic - Doncaster Rovers kijken Live Charlton Athletic - Doncaster Rovers stream Charlton Athletic - Doncaster Rovers Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers Uitslag Charlton Athletic - Doncaster Rovers Statistieken Charlton Athletic - Doncaster Rovers League One 2020/2021 Charlton Athletic - Doncaster Rovers wedden Charlton Athletic - Doncaster Rovers gokken Charlton Athletic - Doncaster Rovers Unibet