Nabeschouwing Charlton Athletic - Fleetwood Town (3-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 3 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Fleetwood Town (3-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 3-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Charlton Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Purrington. Charlton Athletic vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Washington op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Evans.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Evans de 2-2 maakte voor Fleetwood Town. In de 50e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Charlton Athletic speler C. Washington.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Fleetwood Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt B. Purrington met assist van A. Shinnie Charlton Athletic 1-0
31' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington Charlton Athletic 2-0
33' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van P. Coutts Fleetwood Town 2-1
34' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van B. McKay Fleetwood Town 2-2
50' Penalty Charlton Athletic Penalty C. Washington Charlton Athletic 3-2
55' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor B. McKay Fleetwood Town
72' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Matthews voor A. Morgan Charlton Athletic
72' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Camps voor G. Whelan Fleetwood Town
76' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor O. Bogle Charlton Athletic
78' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Finley voor M. Duffy Fleetwood Town
86' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor I. Maatsen Charlton Athletic
94' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor S. Finley Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Fleetwood Town
Opstellingen Charlton Athletic - Fleetwood Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.