Nabeschouwing Charlton Athletic - Northampton Town (2-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 9 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 9 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Northampton Town (2-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. C. Washington maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Charlton Athletic vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Charlton Athletic vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Washington op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Jones. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Northampton Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Howard, waardoor Charlton Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Northampton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor P. Kioso Northampton Town
44' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Morgan Charlton Athletic
64' Penalty Charlton Athletic Penalty C. Washington Charlton Athletic 1-0
69' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
70' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor R. Edmondson Northampton Town
73' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor S. Hoskins Northampton Town
73' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor S. McWilliams Northampton Town
76' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Shinnie voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
82' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Watson Charlton Athletic
85' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington Charlton Athletic 2-0
87' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Smith voor A. Morgan Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor C. Washington Charlton Athletic
88' Wissel Northampton Town Wissel A. Jones voor R. Edmondson Northampton Town
93' Doelpunt Northampton Town Doelpunt A. Jones met assist van M. Marshall Northampton Town 2-1
95' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor F. Horsfall Northampton Town
95' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Northampton Town
Opstellingen Charlton Athletic - Northampton Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.