Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 27 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Washington, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Shinnie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut kreeg R. Inniss van Charlton Athletic voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Charlton Athletic de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
32' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van A. Shinnie Charlton Athletic 1-0
46' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Shinnie Charlton Athletic 2-0
47' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Watson Charlton Athletic
61' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
62' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
63' Wissel Oxford United Wissel L. Kelly voor A. Gorrin Oxford United
63' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor O. Shodipo Oxford United
66' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
73' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
79' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor A. Forde Oxford United
82' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Purrington voor O. Bogle Charlton Athletic
87' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Moore Oxford United
91' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor L. Kelly Oxford United
93' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Forster-Caskey voor C. Washington Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Oxford United
Opstellingen Charlton Athletic - Oxford United
De opstellingen van Charlton Athletic en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.