Nabeschouwing Charlton Athletic - Peterborough United (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het zaterdag 24 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Peterborough United (0-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kreeg via J. Stockley in de 32e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Keith Stroud de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Charlton Athletic - Peterborough United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van S. Szmodics Peterborough United 0-1
24' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
32' Penalty gemist Charlton Athletic Penalty gemist J. Stockley Charlton Athletic
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
55' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
68' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor E. Hamilton Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor N. Thompson Peterborough United
77' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor A. Gilbey Charlton Athletic
84' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Famewo voor R. Inniss Charlton Athletic
84' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor A. Morgan Charlton Athletic
87' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor S. Dembele Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Peterborough United
Opstellingen Charlton Athletic - Peterborough United
De opstellingen van Charlton Athletic en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Peterborough United

Charlton Athletic en Peterborough United treffen elkaar in de 44e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Peterborough United in de League One vond plaats op 19 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Charlton Athletic te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Charlton Athletic. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 2
Winst Peterborough United 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 7e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 2e plaats.