Nabeschouwing Charlton Athletic - Rochdale (4-4) || League One 2020/2021

Dinsdag 12 januari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het dinsdag 12 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Rochdale (4-4)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Rochdale geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-4 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Lund, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Baah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist Charlton Athletic de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Aneke.

Na 31 minuten werd de voorsprong voor Rochdale vergroot nadat K. Baah de 1-3 wist te scoren. In de 37e minuut kwam Charlton Athletic weer dichterbij, nadat J. Forster-Caskey de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 42e minuut was het S. Humphrys van Rochdale wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Charlton Athletic om te scoren. In de 65e minuut zette C. Aneke de stand op 3-4 in het voordeel van Charlton Athletic. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was R. Schwartz van Charlton Athletic die in de 68e minuut de score op 4-4 zette. Charlton Athletic zou de wedstrijd uiteindelijk niet met 11 man eindigen, doordat J. Pearce in de 88e minuut dankzij een tweede gele kaart voortijdig het veld moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trevor Kettle bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Charlton Athletic - Rochdale 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund met assist van J. Keohane Rochdale 0-1
21' Doelpunt Rochdale Doelpunt K. Baah met assist van S. Humphrys Rochdale 0-2
23' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke Charlton Athletic 1-2
29' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
31' Doelpunt Rochdale Doelpunt K. Baah met assist van O. Rathbone Rochdale 1-3
37' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Forster-Caskey Charlton Athletic 2-3
40' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
42' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Humphrys Rochdale
42' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys Rochdale 2-4
46' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor A. Gilbey Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor P. Smyth Charlton Athletic
65' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke Charlton Athletic 3-4
66' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor K. Baah Rochdale
68' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt R. Schwartz met assist van C. Aneke Charlton Athletic 4-4
69' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor G. Bazunu Rochdale
80' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor J. Williams Charlton Athletic
84' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Morgan Charlton Athletic
88' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
94' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Matthews voor L. Millar Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Rochdale
Opstellingen Charlton Athletic - Rochdale
De opstellingen van Charlton Athletic en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.