Nabeschouwing Charlton Athletic - Shrewsbury Town (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 13 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Charlton Athletic het zaterdag 13 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Shrewsbury Town (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door S. Goss, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Washington, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Charlton Athletic - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
50' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor I. Maatsen Charlton Athletic
56' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Goss met assist van M. Pennington Shrewsbury Town 0-1
63' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Smith voor D. Pratley Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Shinnie voor L. Millar Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
69' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor B. Walker Shrewsbury Town
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor H. Chapman Shrewsbury Town
78' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van I. Maatsen Charlton Athletic 1-1
79' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor C. Main Shrewsbury Town
79' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Davis voor S. Goss Shrewsbury Town
80' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor A. Morgan Charlton Athletic
88' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Williams Shrewsbury Town
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor B. Walker Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Shrewsbury Town
Opstellingen Charlton Athletic - Shrewsbury Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.