Nabeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion (0-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 13 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 13 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion (0-3)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 0-3 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Hemmings, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Hemmings op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee K. Hemmings zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Burton Albion gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Salisbury, waardoor Burton Albion dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crewe Alexandra - Burton Albion 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van T. Hamer Burton Albion 0-1
23' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings Burton Albion 0-2
34' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings Burton Albion 0-3
59' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor L. Murphy Crewe Alexandra
59' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor C. Kirk Crewe Alexandra
66' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor R. Wintle Crewe Alexandra
67' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Walker voor O. Dale Crewe Alexandra
75' Wissel Burton Albion Wissel M. Fondop-Talum voor K. Hemmings Burton Albion
76' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Taylor Burton Albion
80' Wissel Burton Albion Wissel R. Broom voor J. Smith Burton Albion
80' Wissel Burton Albion Wissel R. Broom voor R. Edwards Burton Albion
93' Wissel Burton Albion Wissel J. J. OToole voor T. Taylor Burton Albion
95' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor H. Carter Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Burton Albion
Opstellingen Crewe Alexandra - Burton Albion
De opstellingen van Crewe Alexandra en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.