Nabeschouwing Crewe Alexandra - Gillingham (0-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 3 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Gillingham (0-1)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door J. Akinde, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gillingham uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Crewe Alexandra - Gillingham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
55' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor T. Coyle Gillingham
58' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Akinde met assist van J. Graham Gillingham 0-1
69' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor D. Powell Crewe Alexandra
71' Wissel Gillingham Wissel D. Samuel voor V. Oliver Gillingham
76' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor P. Ng Crewe Alexandra
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor C. Ainley Crewe Alexandra
83' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor M. Mandron Crewe Alexandra
88' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Zanzala voor T. Lowery Crewe Alexandra
90' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor T. OConnor Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Gillingham
Opstellingen Crewe Alexandra - Gillingham
De opstellingen van Crewe Alexandra en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Gillingham

Crewe Alexandra en Gillingham treffen elkaar in de 11e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Gillingham in de League One vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 6 keer wist de ploeg van Crewe Alexandra te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Crewe Alexandra. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crewe Alexandra 4
Winst Gillingham 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 15e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 17e plaats.