Nabeschouwing Crewe Alexandra - Northampton Town (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 12 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Northampton Town (2-1)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Northampton Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Holmes. Crewe Alexandra kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Dale, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut kreeg J. Martin van Northampton Town voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Northampton Town de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat R. Wintle namens Crewe Alexandra in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Crewe Alexandra dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crewe Alexandra - Northampton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Holmes met assist van S. Hoskins Northampton Town 0-1
15' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor C. Bolger Northampton Town
26' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Martin Northampton Town
53' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van C. Kirk Crewe Alexandra 1-1
62' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor R. Holmes Northampton Town
62' Wissel Northampton Town Wissel R. Watson voor N. Adams Northampton Town
70' Tweede gele kaart Northampton Town Tweede gele kaart voor J. Martin Northampton Town
72' Wissel Northampton Town Wissel M. Dyche voor C. Missilou Northampton Town
78' Wissel Northampton Town Wissel B. Ashley-Seal voor H. Smith Northampton Town
81' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Powell voor O. Dale Crewe Alexandra
83' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor H. Pickering Crewe Alexandra
90' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor T. Lowery Crewe Alexandra
94' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt R. Wintle met assist van H. Pickering Crewe Alexandra 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Northampton Town
Opstellingen Crewe Alexandra - Northampton Town
De opstellingen van Crewe Alexandra en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.