Nabeschouwing Crewe Alexandra - Oxford United (0-6) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 10 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Oxford United (0-6)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 0-6 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Ruffels, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Henry op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee E. Moore zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van B. Barker. Oxford United kreeg een penalty toegewezen in de 50e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond C. Brannagan die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-4 tussenstand op het scorebord bleef staan. De vijfde treffer van Oxford United viel in de 50e minuut en kwam op naam te staan van C. Brannagan. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 84e minuut was het Oxford United dat via S. Winnall de stand op 0-6 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Howard en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Oxford United, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Crewe Alexandra - Oxford United 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffels met assist van M. Sykes Oxford United 0-1
40' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van B. Barker Oxford United 0-2
47' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Moore met assist van J. Henry Oxford United 0-3
46' Wissel Crewe Alexandra Wissel N. Wood voor O. Lancashire Crewe Alexandra
46' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor C. Ainley Crewe Alexandra
47' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Barker Oxford United 0-4
50' Penalty gemist Oxford United Penalty gemist C. Brannagan Oxford United
50' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 0-5
53' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Walker voor O. Dale Crewe Alexandra
53' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Offord voor D. Daniels Crewe Alexandra
53' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor C. Kirk Crewe Alexandra
61' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
62' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor E. Lee Oxford United
62' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor B. Barker Oxford United
62' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor S. Long Oxford United
80' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor J. Henry Oxford United
84' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Winnall met assist van D. Agyei Oxford United 0-6
87' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Beckles Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Oxford United
Opstellingen Crewe Alexandra - Oxford United
De opstellingen van Crewe Alexandra en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.