Nabeschouwing Crewe Alexandra - Peterborough United (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 14 november 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 14 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Peterborough United (2-0)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Pickering, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Kirk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Crewe Alexandra.

LIVE Crewe Alexandra - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt H. Pickering Crewe Alexandra 1-0
41' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Kirk Crewe Alexandra 2-0
46' Wissel Peterborough United Wissel F. Blake-Tracey voor N. Mason Peterborough United
54' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor L. Reed Peterborough United
70' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Szmodics Peterborough United
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor D. Powell Crewe Alexandra
83' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor O. Finney Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Peterborough United
Opstellingen Crewe Alexandra - Peterborough United
De opstellingen van Crewe Alexandra en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Peterborough United

Crewe Alexandra en Peterborough United treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Peterborough United in de League One vond plaats op 2 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Crewe Alexandra te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Crewe Alexandra. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crewe Alexandra 1
Winst Peterborough United 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 18e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 1e plaats.