Nabeschouwing Crewe Alexandra - Plymouth Argyle (2-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 15 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Plymouth Argyle (2-1)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door C. Kirk, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Dale op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Plymouth Argyle de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Jephcott. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Plymouth Argyle kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Crewe Alexandra dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crewe Alexandra - Plymouth Argyle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor T. Fornah Plymouth Argyle
22' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Kirk met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 1-0
43' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 2-0
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. MacLeod voor T. Fornah Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor K. Watts Plymouth Argyle
64' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor F. Nouble Plymouth Argyle
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor D. Mayor Plymouth Argyle
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Edwards voor B. Moore Plymouth Argyle
81' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Powell voor O. Dale Crewe Alexandra
85' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van N. Canavan Plymouth Argyle 2-1
88' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Plymouth Argyle
Opstellingen Crewe Alexandra - Plymouth Argyle
De opstellingen van Crewe Alexandra en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.