Nabeschouwing Crewe Alexandra - Rochdale (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 24 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Rochdale (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Crewe Alexandra en Rochdale geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Crewe Alexandra kreeg in de 90e minuut een strafschop toegekend, die door C. Kirk werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het C. Kirk die Crewe Alexandra op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Done namens Rochdale in de 97e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crewe Alexandra - Rochdale 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Wintle voor L. Murphy Crewe Alexandra
52' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor A. Evans Crewe Alexandra
68' Wissel Rochdale Wissel S. Humphrys voor C. Grant Rochdale
69' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor S. Dooley Rochdale
77' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor P. McShane Rochdale
78' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor A. Evans Crewe Alexandra
78' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor C. Porter Crewe Alexandra
85' Wissel Rochdale Wissel C. Shaughnessy voor O. Rathbone Rochdale
90' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor E. OConnell Rochdale
90' Penalty gemist Crewe Alexandra Penalty gemist C. Kirk Crewe Alexandra
90' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Kirk Crewe Alexandra 1-0
94' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Beckles voor C. Kirk Crewe Alexandra
97' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Done met assist van C. Shaughnessy Rochdale 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Rochdale
Opstellingen Crewe Alexandra - Rochdale
De opstellingen van Crewe Alexandra en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.