Nabeschouwing Crewe Alexandra - Shrewsbury Town (3-2) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Shrewsbury Town (3-2)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Mandron, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mandron op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Whalley.

Na 42 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Udoh de 2-2 maakte voor Shrewsbury Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Crewe Alexandra dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Porter de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Crewe Alexandra.

Wedstrijdstatistieken Crewe Alexandra - Shrewsbury Town
Goals
3
2
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
88
124
Gevaarlijke aanvallen
31
47
Passes
415
398
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
3
Corners
4
6
Wissels
5
2
LIVE Crewe Alexandra - Shrewsbury Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt M. Mandron met assist van C. Kirk Crewe Alexandra 1-0
21' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt M. Mandron met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 2-0
34' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Whalley met assist van S. Goss Shrewsbury Town 2-1
39' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Beckles voor D. Daniels Crewe Alexandra
42' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van O. Norburn Shrewsbury Town 2-2
65' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor C. Ainley Crewe Alexandra
66' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor O. Lancashire Crewe Alexandra
79' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor S. Goss Shrewsbury Town
79' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor T. Lowery Crewe Alexandra
81' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
81' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Porter Crewe Alexandra 3-2
85' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Shrewsbury Town
Opstellingen Crewe Alexandra - Shrewsbury Town
De opstellingen van Crewe Alexandra en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach David Artell
Wissels Crewe Alexandra
# Speler Pos.
13 Dave Richards K
29 Omar Beckles V
28 Luke Murphy M
20 Josh Lundstram M
32 Anthony Evans M
14 Oliver Finney M
9 Chris Porter A
Formatie 3-5-2
Coach Steve Cotterill
Basiselftal Shrewsbury Town
# Speler Pos.
1 Harry Burgoyne K
24 Ethan Ebanks-Landell V
2 Aaron Pierre V
29 Matthew Pennington V
28 David Davis M
10 Josh Vela M
8 Oliver Norburn M
6 Sean Goss M
14 Nathanael Ogbeta M
7 Shaun James Whalley A
23 Daniel Udoh A
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
41 Jaden Bevan K
17 Donald Love V
5 Ro-Shaun Williams V
39 Tom Bloxham M
4 Dave Edwards M
16 Brad Walker M
32 Harrison Chapman A
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Shrewsbury Town

Crewe Alexandra en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 2 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Crewe Alexandra favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crewe Alexandra 3
Winst Shrewsbury Town 2
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 14e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Opstelling Crewe Alexandra Opstelling Shrewsbury Town Live Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Live Crewe Alexandra - Shrewsbury Town kijken Crewe Alexandra - Shrewsbury Town kijken Live Crewe Alexandra - Shrewsbury Town stream Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Fox Sports Nabeschouwing Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Uitslag Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Statistieken Crewe Alexandra - Shrewsbury Town League One 2020/2021 Crewe Alexandra - Shrewsbury Town wedden Crewe Alexandra - Shrewsbury Town gokken Crewe Alexandra - Shrewsbury Town Unibet