Nabeschouwing Crewe Alexandra - Sunderland (2-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Sunderland (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Crewe Alexandra en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Porter, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Lowery op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Sunderland de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Jones.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sunderland nadat C. Maguire in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crewe Alexandra - Sunderland 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Porter met assist van M. Mandron Crewe Alexandra 1-0
36' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. McFadzean Sunderland
38' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt T. Lowery met assist van M. Mandron Crewe Alexandra 2-0
59' Wissel Sunderland Wissel J. Jones voor A. McGeady Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor C. McFadzean Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor L. Gooch Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor A. OBrien Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor G. Leadbitter Sunderland
75' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Jones Sunderland 2-1
85' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor C. Porter Crewe Alexandra
97' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Sunderland
Opstellingen Crewe Alexandra - Sunderland
De opstellingen van Crewe Alexandra en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.