Nabeschouwing Crewe Alexandra - Swindon Town (4-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 1 december 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 1 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Swindon Town (4-2)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 4-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Grant, waarmee Swindon Town met 0-1 de leiding nam. Swindon Town vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Smith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Crewe Alexandra de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Powell.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Ng de 2-2 maakte voor Crewe Alexandra. Crewe Alexandra leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 63 minuten op voorsprong na een goal van T. Lowery: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 66e minuut en kwam op naam te staan van Crewe Alexandra speler O. Dale, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Crewe Alexandra.

LIVE Crewe Alexandra - Swindon Town 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Swindon Town Doelpunt A. Grant met assist van T. Broadbent Swindon Town 0-1
38' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Smith met assist van J. Payne Swindon Town 0-2
39' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt D. Powell Crewe Alexandra 1-2
54' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt P. Ng met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 2-2
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor L. Murphy Crewe Alexandra
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Mandron voor C. Porter Crewe Alexandra
63' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt T. Lowery Crewe Alexandra 3-2
66' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van D. Powell Crewe Alexandra 4-2
68' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor T. Broadbent Swindon Town
73' Wissel Swindon Town Wissel J. Stevens voor T. Smith Swindon Town
75' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor D. Jaiyesimi Swindon Town
82' Wissel Swindon Town Wissel H. Parsons voor T. Broadbent Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Swindon Town
Opstellingen Crewe Alexandra - Swindon Town
De opstellingen van Crewe Alexandra en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.