Nabeschouwing Crewe Alexandra - Wigan Athletic (3-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 10 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Wigan Athletic (3-0)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Offord, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Pickering op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Crewe Alexandra, waarmee M. Mandron zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Crewe Alexandra dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crewe Alexandra - Wigan Athletic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Beckles voor D. Daniels Crewe Alexandra
27' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt L. Offord met assist van C. Ainley Crewe Alexandra 1-0
40' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt H. Pickering met assist van C. Kirk Crewe Alexandra 2-0
53' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor A. Perry Wigan Athletic
58' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor C. Merrie Wigan Athletic
59' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt M. Mandron Crewe Alexandra 3-0
61' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Wintle Crewe Alexandra
80' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Lowery voor C. Ainley Crewe Alexandra
80' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
81' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Jolley voor W. Keane Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Wigan Athletic
Opstellingen Crewe Alexandra - Wigan Athletic
De opstellingen van Crewe Alexandra en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Wigan Athletic

Crewe Alexandra en Wigan Athletic treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 23 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crewe Alexandra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crewe Alexandra. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crewe Alexandra 0
Winst Wigan Athletic 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 20e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 11e plaats.