Nabeschouwing Doncaster Rovers - Bristol Rovers (4-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 26 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 26 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Bristol Rovers (4-1)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 4-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Wright, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gomes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Daly.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Doncaster Rovers vergroot nadat T. Richards de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 62e minuut wist J. Taylor namens Doncaster Rovers de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trevor Kettle en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Doncaster Rovers - Bristol Rovers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. James Doncaster Rovers
22' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Harries Bristol Rovers
23' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Wright Doncaster Rovers 1-0
24' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
29' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Ehmer Bristol Rovers
30' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Gomes Doncaster Rovers 2-0
32' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Daly Bristol Rovers 2-1
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor J. Eyenga-Lokilo Doncaster Rovers
57' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Richards Doncaster Rovers 3-1
62' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Taylor met assist van T. John-Jules Doncaster Rovers 4-1
65' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor J. Mitchell-Lawson Bristol Rovers
72' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. John voor T. Richards Doncaster Rovers
74' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Walker voor J. Daly Bristol Rovers
79' Wissel Bristol Rovers Wissel D. Tutonda voor L. Leahy Bristol Rovers
86' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor D. Tutonda Bristol Rovers
88' Wissel Doncaster Rovers Wissel F. Okenabirhie voor J. Taylor Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Bristol Rovers
Opstellingen Doncaster Rovers - Bristol Rovers
De opstellingen van Doncaster Rovers en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.