Nabeschouwing Doncaster Rovers - Crewe Alexandra (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Crewe Alexandra (1-2)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Kirk, waarmee Crewe Alexandra met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Sims, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette H. Pickering zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crewe Alexandra de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Crewe Alexandra dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Doncaster Rovers - Crewe Alexandra 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor J. Taylor Doncaster Rovers
26' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Kirk met assist van C. Ainley Crewe Alexandra 0-1
27' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Sims met assist van M. Gomes Doncaster Rovers 1-1
60' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor D. Powell Crewe Alexandra
64' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Halliday Doncaster Rovers
70' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt H. Pickering Crewe Alexandra 1-2
73' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor M. Smith Doncaster Rovers
76' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor T. Lowery Crewe Alexandra
82' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor C. Ainley Crewe Alexandra
88' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. John voor M. Gomes Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Crewe Alexandra
Opstellingen Doncaster Rovers - Crewe Alexandra
De opstellingen van Doncaster Rovers en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Crewe Alexandra

Doncaster Rovers en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 30 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Doncaster Rovers favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 6
Winst Crewe Alexandra 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 6e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 14e plaats.