Nabeschouwing Doncaster Rovers - Ipswich Town (4-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 20 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Ipswich Town (4-1)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 4-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Wright zette Ipswich Town op een 0-1 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Doncaster Rovers kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. John, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette B. Whiteman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Doncaster Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

B. Whiteman zette Doncaster Rovers even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Scott Oldham toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 64e minuut wist F. Okenabirhie namens Doncaster Rovers de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Doncaster Rovers - Ipswich Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt J. Wright Ipswich Town 0-1
28' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt C. John met assist van M. Smith Doncaster Rovers 1-1
37' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Whiteman met assist van J. Sims Doncaster Rovers 2-1
46' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dozzell Ipswich Town
60' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor E. Huws Ipswich Town
61' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Nsiala Ipswich Town
62' Penalty Doncaster Rovers Penalty B. Whiteman Doncaster Rovers 3-1
64' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie met assist van J. Sims Doncaster Rovers 4-1
69' Wissel Ipswich Town Wissel O. Hawkins voor F. Sears Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel K. Bennetts voor G. Edwards Ipswich Town
76' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Richards voor F. Okenabirhie Doncaster Rovers
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. James voor J. Sims Doncaster Rovers
82' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Wilson Ipswich Town
85' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Williams voor M. Smith Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Ipswich Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Ipswich Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.