Nabeschouwing Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 12 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Milton Keynes Dons geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Gomes, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Milton Keynes Dons het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk B. Cargill die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Gomes met assist van R. Tulloch Doncaster Rovers 1-0
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brittain voor L. Sorensen Milton Keynes Dons
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor S. Nombe Milton Keynes Dons
74' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Houghton Milton Keynes Dons
75' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor R. Tulloch Doncaster Rovers
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Sorinola voor D. Harvie Milton Keynes Dons
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel F. Okenabirhie voor T. John-Jules Doncaster Rovers
83' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Richards Doncaster Rovers
85' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
86' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Williams voor J. Taylor Doncaster Rovers
88' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt B. Cargill met assist van C. Morris Milton Keynes Dons 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons
Opstellingen Doncaster Rovers - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Doncaster Rovers en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.