Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wigan Athletic (1-4) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 10 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wigan Athletic (1-4)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wigan Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Dodoo. Wigan Athletic vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Aasgaard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee V. Solomon-Otabor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 48 minuten deed T. Richards iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Doncaster Rovers werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist W. Keane namens Wigan Athletic de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Young en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Wigan Athletic.

LIVE Doncaster Rovers - Wigan Athletic 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Dodoo met assist van T. Aasgaard Wigan Athletic 0-1
15' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Aasgaard Wigan Athletic 0-2
33' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt V. Solomon-Otabor met assist van W. Keane Wigan Athletic 0-3
38' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Bostock voor B. Horton Doncaster Rovers
38' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Richards voor S. Robertson Doncaster Rovers
43' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Anderson Doncaster Rovers
48' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Richards met assist van J. Sims Doncaster Rovers 1-3
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel D. Amos voor R. James Doncaster Rovers
57' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Dodoo Wigan Athletic
65' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Gomes voor M. Smith Doncaster Rovers
70' Wissel Doncaster Rovers Wissel F. Okenabirhie voor J. Sims Doncaster Rovers
77' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
81' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van J. Dodoo Wigan Athletic 1-4
85' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Wright Doncaster Rovers
85' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Jones Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel Z. Clough voor T. Aasgaard Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Proctor voor W. Keane Wigan Athletic
91' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Whelan voor J. Dodoo Wigan Athletic
95' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Gomes Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Wigan Athletic
Opstellingen Doncaster Rovers - Wigan Athletic
De opstellingen van Doncaster Rovers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.