Nabeschouwing Fleetwood Town - Accrington Stanley (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Phillips, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 24 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van W. Burns, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor Fleetwood Town om te scoren. J. Morris was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Fleetwood Town - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
22' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt A. Phillips met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 0-1
24' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns met assist van D. Batty Fleetwood Town 1-1
48' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Camps Fleetwood Town
52' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Morris voor C. Mulgrew Fleetwood Town
66' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Smyth voor M. Butcher Accrington Stanley
67' Wissel Accrington Stanley Wissel S. McConville voor A. Phillips Accrington Stanley
78' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
79' Penalty gemist Fleetwood Town Penalty gemist J. Morris Fleetwood Town
79' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
81' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Morgan voor J. Pritchard Accrington Stanley
84' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor D. Charles Accrington Stanley
90' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Saunders voor K. Vassell Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Accrington Stanley
Opstellingen Fleetwood Town - Accrington Stanley
De opstellingen van Fleetwood Town en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.