Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het zaterdag 20 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Stockley, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Madden, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Fleetwood Town - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van A. Shinnie Charlton Athletic 0-1
41' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden met assist van M. Duffy Fleetwood Town 1-1
47' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
56' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor M. Smith Charlton Athletic
56' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Watson voor D. Pratley Charlton Athletic
57' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor R. Schwartz Charlton Athletic
60' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Purrington voor I. Maatsen Charlton Athletic
76' Wissel Fleetwood Town Wissel W. Burns voor J. Donacien Fleetwood Town
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
78' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Rossiter Fleetwood Town
79' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Oshilaja Charlton Athletic
90' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Camps voor M. Duffy Fleetwood Town
93' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Millar Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Charlton Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.