Nabeschouwing Fleetwood Town - Crewe Alexandra (0-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 april 2021 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het dinsdag 20 april 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Crewe Alexandra (0-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 0-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door O. Dale, waarmee Crewe Alexandra met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kreeg via K. Vassell in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Ross Joyce de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Crewe Alexandra vervolgens op 0-2. Het was C. Porter die vanaf 11 meter wist te scoren in de 83e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra.

LIVE Fleetwood Town - Crewe Alexandra 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
20' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Daniels voor L. Offord Crewe Alexandra
24' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van L. Murphy Crewe Alexandra 0-1
27' Penalty gemist Fleetwood Town Penalty gemist K. Vassell Fleetwood Town
49' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Adebisi Crewe Alexandra
48' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor N. Wood Crewe Alexandra
54' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
65' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Finley voor J. Rossiter Fleetwood Town
65' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor R. Rydel Fleetwood Town
69' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
70' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Baggley voor D. Batty Fleetwood Town
76' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor B. Baggley Fleetwood Town
83' Penalty Crewe Alexandra Penalty C. Porter Crewe Alexandra 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Crewe Alexandra
Opstellingen Fleetwood Town - Crewe Alexandra
De opstellingen van Fleetwood Town en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.