Nabeschouwing Fleetwood Town - Ipswich Town (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 16 maart 2021 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het dinsdag 16 maart 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Ipswich Town (2-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Connolly, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Garner op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Connolly met assist van J. Hill Fleetwood Town 1-0
49' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor G. Edwards Ipswich Town
57' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van K. Vassell Fleetwood Town 2-0
66' Wissel Ipswich Town Wissel S. Ward voor M. Kenlock Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel J. Lankester voor T. Parrott Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor K. Jackson Ipswich Town
79' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor J. Rossiter Fleetwood Town
80' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Batty Fleetwood Town
81' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor C. Skuse Ipswich Town
85' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Morris voor S. Finley Fleetwood Town
90' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Cairns Fleetwood Town
91' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Saunders voor G. Garner Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Ipswich Town
Opstellingen Fleetwood Town - Ipswich Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Ipswich Town

Fleetwood Town en Ipswich Town treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Ipswich Town in de League One vond plaats op 3 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fleetwood Town als Ipswich Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 1
Winst Ipswich Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 14e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 6e plaats.