Nabeschouwing Fleetwood Town - Swindon Town (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het zaterdag 20 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Swindon Town (0-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 0-2 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Swindon Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Twine. Swindon Town vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Twine op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Swindon Town.

LIVE Fleetwood Town - Swindon Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine met assist van J. Payne Swindon Town 0-1
11' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor S. Finley Fleetwood Town
60' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine Swindon Town 0-2
61' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Camps voor H. Holgate Fleetwood Town
61' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor S. Finley Fleetwood Town
70' Wissel Swindon Town Wissel J. Lyden voor C. Missilou Swindon Town
75' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor S. Twine Swindon Town
76' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Hill Fleetwood Town
82' Wissel Swindon Town Wissel J. Garrick voor J. Lyden Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Swindon Town
Opstellingen Fleetwood Town - Swindon Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Swindon Town

Fleetwood Town en Swindon Town treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Swindon Town in de League One vond plaats op 12 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fleetwood Town als Swindon Town wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 2
Winst Swindon Town 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 11e positie staat, terwijl we Swindon Town terugvinden op de 24e plaats.