Nabeschouwing Fleetwood Town - Wigan Athletic (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Fleetwood Town het zaterdag 19 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Wigan Athletic (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. Andrew, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Wigan Athletic het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk O. Crankshaw die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Wigan Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Andrew met assist van P. Madden Fleetwood Town 1-0
37' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Naismith Wigan Athletic
62' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Whelan voor B. McKay Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Hill voor J. Morris Fleetwood Town
73' Wissel Fleetwood Town Wissel M. Duffy voor P. Coutts Fleetwood Town
77' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Leutwiler Fleetwood Town
86' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor K. Joseph Wigan Athletic
87' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Rossiter Fleetwood Town
91' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt O. Crankshaw Wigan Athletic 1-1
94' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
96' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Robinson voor D. Gardner Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Wigan Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Wigan Athletic

Fleetwood Town en Wigan Athletic treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 4 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fleetwood Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 0
Winst Wigan Athletic 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 10e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 23e plaats.