Nabeschouwing Gillingham - Crewe Alexandra (4-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het dinsdag 26 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Crewe Alexandra (4-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 4-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. J. Graham maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gillingham vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Gillingham vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Gillingham, waarmee K. Dempsey zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Gillingham geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Lee. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist C. Porter namens Crewe Alexandra de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Young en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Crewe Alexandra 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Gillingham Penalty J. Graham Gillingham 1-0
38' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee met assist van J. Graham Gillingham 2-0
45' Doelpunt Gillingham Doelpunt K. Dempsey Gillingham 3-0
46' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
62' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee Gillingham 4-0
62' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Walker voor O. Dale Crewe Alexandra
63' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor T. Lowery Crewe Alexandra
67' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. Cundy Gillingham
74' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor R. Wintle Crewe Alexandra
79' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Griffiths voor C. Kirk Crewe Alexandra
80' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Porter Crewe Alexandra 4-1
88' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor V. Oliver Gillingham
90' Wissel Gillingham Wissel A. MacDonald voor J. Graham Gillingham
91' Wissel Gillingham Wissel S. OKeefe voor O. Lee Gillingham
93' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Akinde Gillingham
94' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Johnson Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Crewe Alexandra
Opstellingen Gillingham - Crewe Alexandra
De opstellingen van Gillingham en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.