Nabeschouwing Gillingham - Fleetwood Town (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 14:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het zaterdag 24 oktober 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Fleetwood Town (0-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut kreeg C. Ogilvie van Gillingham voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gillingham de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fleetwood Town via een goal van C. Evans in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town.

LIVE Gillingham - Fleetwood Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Ogilvie Gillingham
24' Wissel Gillingham Wissel A. MacDonald voor T. OConnor Gillingham
41' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Akinde Gillingham
54' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor H. Saunders Fleetwood Town
66' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 0-1
67' Wissel Fleetwood Town Wissel M. Duffy voor S. Finley Fleetwood Town
70' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Samuel Gillingham
75' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor S. Robertson Gillingham
83' Tweede gele kaart Gillingham Tweede gele kaart voor C. Ogilvie Gillingham
85' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor D. Samuel Gillingham
87' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Matete Fleetwood Town
87' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Coutts voor C. Camps Fleetwood Town
93' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van P. Madden Fleetwood Town 0-2
94' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Graham Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Fleetwood Town
Opstellingen Gillingham - Fleetwood Town
De opstellingen van Gillingham en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.