Nabeschouwing Gillingham - Hull City (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het zaterdag 12 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Hull City (0-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hull City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Lewis-Potter. Hull City vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Magennis op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Gillingham - Hull City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Lewis-Potter met assist van G. Honeyman Hull City 0-1
46' Wissel Gillingham Wissel V. Oliver voor T. Coyle Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel S. Robertson voor J. Mellis Gillingham
64' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor K. Dempsey Gillingham
73' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
73' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
73' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. Robertson Gillingham
82' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van G. Honeyman Hull City 0-2
82' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Ogilvie Gillingham
83' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor J. Magennis Hull City
83' Wissel Hull City Wissel D. Batty voor G. Honeyman Hull City
88' Wissel Hull City Wissel C. Jones voor G. Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Hull City
Opstellingen Gillingham - Hull City
De opstellingen van Gillingham en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.