Nabeschouwing Gillingham - Lincoln City (0-3) || League One 2020/2021

Vrijdag 5 februari 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het vrijdag 5 februari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Lincoln City (0-3)

Het League One duel tussen Gillingham en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. McGrandles, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 59e minuut voor dat Lincoln City via J. Grant op 0-2 kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee T. Hopper zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Barrott, waardoor Lincoln City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gillingham - Lincoln City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lincoln City Doelpunt C. McGrandles met assist van B. Johnson Lincoln City 0-1
40' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Slattery Gillingham
41' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
59' Penalty Lincoln City Penalty J. Grant Lincoln City 0-2
64' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper Lincoln City 0-3
67' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor O. Lee Gillingham
67' Wissel Gillingham Wissel T. OConnor voor A. MacDonald Gillingham
74' Wissel Lincoln City Wissel R. Poole voor T. Eyoma Lincoln City
77' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
79' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Akinde Gillingham
79' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor B. Johnson Lincoln City
91' Wissel Gillingham Wissel S. OKeefe voor K. Dempsey Gillingham
91' Wissel Gillingham Wissel Morton voor C. Slattery Gillingham
99' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Ogilvie Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Lincoln City
Opstellingen Gillingham - Lincoln City
De opstellingen van Gillingham en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.