Nabeschouwing Gillingham - Northampton Town (2-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het zaterdag 24 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town.

Via de Gillingham - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Northampton Town (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Gillingham en Northampton Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Edmondson.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Horsfall de 2-2 maakte voor Northampton Town. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gillingham - Northampton Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver Gillingham 1-0
14' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor R. Watson Northampton Town
32' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
40' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Mills Northampton Town
42' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. Cundy Gillingham
46' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor L. Jones Northampton Town
55' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor B. Morris Northampton Town
57' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor M. Miller Northampton Town
57' Wissel Northampton Town Wissel R. Edmondson voor S. McWilliams Northampton Town
68' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee met assist van R. Jackson Gillingham 2-0
71' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Samuel Gillingham
75' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor R. Watson Northampton Town
79' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Edmondson met assist van C. Chukwuemeka Northampton Town 2-1
83' Doelpunt Northampton Town Doelpunt F. Horsfall met assist van J. Mills Northampton Town 2-2
88' Wissel Gillingham Wissel J. Graham voor O. Lee Gillingham
88' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Samuel Gillingham
90' Wissel Gillingham Wissel R. McKenzie voor R. Jackson Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Northampton Town
Opstellingen Gillingham - Northampton Town
De opstellingen van Gillingham en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.