Nabeschouwing Gillingham - Wigan Athletic (1-0) || League One 2020/2021

Woensdag 31 maart 2021 - 18:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Gillingham het woensdag 31 maart 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic.

Via de Gillingham - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Wigan Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gillingham dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gillingham uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Gillingham - Wigan Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
51' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Proctor Wigan Athletic
68' Wissel Gillingham Wissel D. Samuel voor J. Akinde Gillingham
73' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor K. Dempsey Gillingham
76' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van R. Jackson Gillingham 1-0
77' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Dodoo voor J. Proctor Wigan Athletic
79' Wissel Wigan Athletic Wissel W. Keane voor T. Aasgaard Wigan Athletic
81' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
85' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Samuel Gillingham
92' Wissel Gillingham Wissel R. McKenzie voor J. Graham Gillingham
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor L. Robinson Wigan Athletic
94' Wissel Gillingham Wissel O. Lee voor V. Oliver Gillingham
96' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Tilt Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Wigan Athletic
Opstellingen Gillingham - Wigan Athletic
De opstellingen van Gillingham en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Wigan Athletic

Gillingham en Wigan Athletic treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 19 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Wigan Athletic wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 2
Winst Wigan Athletic 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 10e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 22e plaats.