Nabeschouwing Hull City - Accrington Stanley (3-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 19 januari 2021 - 18:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Hull City het dinsdag 19 januari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Accrington Stanley (3-0)

Het League One duel tussen Hull City en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Wilks, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Whyte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut kreeg C. Burgess van Accrington Stanley voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Accrington Stanley de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

J. Magennis zette Hull City even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter David Rock toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Hull City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Accrington Stanley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
37' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van K. Lewis-Potter Hull City 1-0
52' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
55' Doelpunt Hull City Doelpunt G. Whyte Hull City 2-0
57' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
65' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor K. Lewis-Potter Hull City
66' Wissel Hull City Wissel D. Crowley voor G. Whyte Hull City
66' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
67' Penalty Hull City Penalty J. Magennis Hull City 3-0
69' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. Jones Hull City
77' Wissel Hull City Wissel J. Flores voor R. Smallwood Hull City
77' Wissel Hull City Wissel R. Slater voor G. Honeyman Hull City
77' Wissel Accrington Stanley Wissel G. Roberts voor J. Pritchard Accrington Stanley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Fenlon voor S. McConville Accrington Stanley
78' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Sama voor R. Sykes Accrington Stanley
81' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor C. Bishop Accrington Stanley
82' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Uwakwe voor D. Charles Accrington Stanley
82' Wissel Hull City Wissel J. Emmanuel voor G. Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Accrington Stanley
Opstellingen Hull City - Accrington Stanley
De opstellingen van Hull City en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.