Nabeschouwing Hull City - Crewe Alexandra (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Hull City het zaterdag 19 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Crewe Alexandra (1-0)

Het League One duel tussen Hull City en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door M. Wilks, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Hull City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Hull City - Crewe Alexandra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
63' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor J. Magennis Hull City
63' Wissel Hull City Wissel T. Mayer voor K. Lewis-Potter Hull City
67' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Smallwood Hull City
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor H. Pickering Crewe Alexandra
73' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor O. Finney Crewe Alexandra
81' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van T. Mayer Hull City 1-0
83' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Mayer Hull City
84' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor O. Dale Crewe Alexandra
87' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Zanzala voor L. Murphy Crewe Alexandra
90' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Wilks Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Crewe Alexandra
Opstellingen Hull City - Crewe Alexandra
De opstellingen van Hull City en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.