Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (0-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Hull City het dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Hull City en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Norwood, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Hull City - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood met assist van M. Kenlock Ipswich Town 0-1
41' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Nsiala Ipswich Town
46' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor D. Crowley Hull City
46' Wissel Hull City Wissel A. Jones voor G. Whyte Hull City
56' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Wilks Hull City
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Bennetts Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor A. Judge Ipswich Town
77' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Kenlock Ipswich Town
82' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor J. Norwood Ipswich Town
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
90' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor T. Parrott Ipswich Town
94' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor M. Wilks Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Ipswich Town
Opstellingen Hull City - Ipswich Town
De opstellingen van Hull City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Ipswich Town

Hull City en Ipswich Town treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Ipswich Town in de League One vond plaats op 24 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hull City 1
Winst Ipswich Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 3e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 12e plaats.