Nabeschouwing Hull City - Lincoln City (0-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Hull City het dinsdag 9 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Lincoln City (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Hull City en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hull City en Lincoln City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Seb Stockbridge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hull City - Lincoln City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
23' Wissel Lincoln City Wissel J. Jones voor L. Bridcutt Lincoln City
43' Gele kaart Hull City Gele kaart voor L. Coyle Hull City
50' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor M. Rogers Lincoln City
62' Wissel Lincoln City Wissel C. Bramall voor T. Edun Lincoln City
63' Wissel Lincoln City Wissel R. Poole voor T. Eyoma Lincoln City
68' Wissel Hull City Wissel M. Wilks voor L. Coyle Hull City
83' Wissel Hull City Wissel R. Slater voor D. Crowley Hull City
89' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
93' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Lincoln City
Opstellingen Hull City - Lincoln City
De opstellingen van Hull City en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.