Nabeschouwing Hull City - Plymouth Argyle (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Hull City het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Plymouth Argyle (1-0)

Het League One duel tussen Hull City en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Adelakun, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hull City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hull City.

LIVE Hull City - Plymouth Argyle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Hull City Doelpunt H. Adelakun met assist van K. Lewis-Potter Hull City 1-0
57' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Opoku Plymouth Argyle
59' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Cooper voor J. Opoku Plymouth Argyle
73' Wissel Hull City Wissel T. Mayer voor H. Adelakun Hull City
75' Wissel Hull City Wissel R. Slater voor D. Batty Hull City
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor C. Grant Plymouth Argyle
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor R. Hardie Plymouth Argyle
88' Wissel Hull City Wissel M. Samuelsen voor K. Lewis-Potter Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Plymouth Argyle
Opstellingen Hull City - Plymouth Argyle
De opstellingen van Hull City en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.