Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol Rovers (2-1) || League One 2020/2021

Vrijdag 2 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Ipswich Town het vrijdag 2 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road (Ipswich, Suffolk) in Ipswich, Suffolk.

Via de Ipswich Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Leahy zette Ipswich Town op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Ipswich Town vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Judge op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. McCormick. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Ipswich Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ipswich Town - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt L. Leahy Ipswich Town 1-0
11' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Judge Ipswich Town 2-0
18' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. McCormick Bristol Rovers 2-1
24' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Holy Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor J. Norwood Ipswich Town
60' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Westbrooke voor D. Tutonda Bristol Rovers
65' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Drinan Ipswich Town
66' Wissel Ipswich Town Wissel T. Parrott voor K. Jackson Ipswich Town
71' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Oztumer voor Z. Walker Bristol Rovers
77' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Oztumer Bristol Rovers
88' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor T. Bishop Ipswich Town
89' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dobra voor A. Judge Ipswich Town
90' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Hare voor E. Upson Bristol Rovers
90' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Barrett voor J. Ayunga Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Bristol Rovers
Opstellingen Ipswich Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Ipswich Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.