Nabeschouwing Ipswich Town - Doncaster Rovers (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Ipswich Town het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Doncaster Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Judge, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Norwood op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Doncaster Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Taylor. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Doncaster Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Ipswich Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ipswich Town - Doncaster Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Judge Ipswich Town 1-0
47' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Kenlock Ipswich Town
54' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood Ipswich Town 2-0
57' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Taylor voor J. Sims Doncaster Rovers
58' Wissel Doncaster Rovers Wissel S. Robertson voor M. Smith Doncaster Rovers
68' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor A. Judge Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel F. Downes voor A. Dozzell Ipswich Town
73' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Taylor Doncaster Rovers 2-1
75' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor K. Bennetts Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor J. Norwood Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor T. Parrott Ipswich Town
84' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor F. Okenabirhie Doncaster Rovers
84' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor T. Richards Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Ipswich Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Ipswich Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.